december cadeau

Het beste cadeau ooit

Een tijdje geleden nam ik me voor nog meer te doen van dat wat mijn hart sneller laat kloppen. Meer te doen vanuit mijn gevoel… de #astridfeeling

Ik was naar een ‘bussiness feeling event’ geweest waar ik uitgedaagd werd na te denken over hoe ik verder wilde met De Online Yogaschool. Wat ik belangrijk vind en mensen graag mee wil geven.

Luisteren naar de #feeling

De afgelopen weken besloot ik meer rust te nemen. Wat me ook veel ruimte gaf om na te denken. En vooral ook tijd om te voelen.

Terug naar mijn #feeling.

Wat is het waarom ik De Online Yogaschool begonnen ben?
Welke #feeling mag nog meer de ruimte krijgen?
Waarin zet ik niet de stappen of maak ik niet de keuzes die passen bij die #astridfeeling?

Leven met een chronische ziekte heeft me geleerd dat ik keuzes moet maken. Dat ik moet kiezen waaraan ik mijn energie geef.

Ik wil mijn focus hebben liggen op het delen van mijn ervaringen en kennis. Zodat jij daar op je eigen unieke wijze weer mee verder kunt. Zodat jij thuis meer rust en ontspanning kunt creëeren voor jezelf door mindful in beweging te zijn. Zodat je meer in kunt tunen op wat jij nodig hebt en wilt voor jezelf.

Mijn #feeling zegt me dat ik veel meer wil geven van wat ik te geven heb.

Ik hou van geven, maar…

Sinds ik Tiny woon denk ik nog meer na over welke en hoeveel spullen ik koop. Voor mezelf en voor anderen.

Zelf vind ik een cadeau geven of krijgen wat bestaat uit samen met iemand iets ondernemen veel toffer. Ervaringen zijn voor mij waardevoller dan spullen.

Een collega uit Canada mailde mij afgelopen week met een waanzinnig aanbod. Mijn #feeling en haar mailtje inspireerde mij om nu iets te geven wat mij naast heel enthousiast ook wel een beetje nerveus maakt.

Maar iemand vertelde me ooit dat wanneer je wat zenuwachtig wordt van iets dat je weg geeft, dat het dan betekent dat het ook echt van waarde is voor je.

Mijn #gutfeeling zegt me dat dit het juiste is. Dat dit de manier is waarop ik, met de decembermaand voor de deur, jullie wil bedanken voor de support en het vertrouwen. Dat dit ook een manier is om yoga nog toegankelijker te maken. Juist voor iedereen waarvoor yoga vaak niet zo bereikbaar voelt.

Daarom… here we go!

Wanneer jij nu een kwartaal lidmaatschap neemt voor de Online LIVE Yogalessen, dan mag je iemand een kwartaal lidmaatschap cadeau doen!

Je kunt een ander kennis laten maken met iets wat jij heel graag doet.
Iets wat voor jou heel waardevol is. De liefde voor yoga en al het moois wat het te bieden heeft verspreiden en delen!

Je investeert in jezelf en houd je lichaam, hart en mind blij met de Online LIVE Yogalessen.

EN je kunt iemand die jij het gunt hier ook blij mee maken.

Ik ben heel benieuwd wie jij dit cadeau geeft!

.

.

ps1 Je kunt een kwartaal lidmaatschap cadeau doen als je nieuw bent bij De Online Yogaschool, maar ook als je al lid bent.

Alle informatie om dit bijzondere en waardevolle cadeau te geven vind je hier. En heb je vragen, stuur me gewoon even een mail.

.

ps2 Wees er wel snel bij…
dit aanbod loopt maar tot 3 januari 2020.