accessibel yoga

Hoe maak je yoga accessible?

De komende maand doe ik op Instagram mee aan een accessible yoga challenge. En het mooie van een challenge is de inspiratie die jij en ik erbij op kunnen doen. Ik geloof heel erg in de kracht van het delen van je kennis en ervaring. Waarom zoiets moois voor jezelf of exclusief voor deelnemers aan je lessen behouden?

Yoga is van iedereen en voor iedereen

Hoe is dat voor jou?
Heb jij het gevoel dat je yoga kunt beoefenen op een manier die bij jou past?
Leer jij naast houdingen vooral welke variaties van die houdingen voor jou werken?

In mijn ogen draait het daar namelijk om. Dat je inzicht en kennis krijgt over jouw lichaam. Dat je ontdekt waarom de ene variatie van een houding beter voor jou werkt dan de andere. Als je daar door te doen en uit te proberen gaandeweg achter komt, geeft dat enorm veel vrijheid.

Yoga beoefenen waar jij maar wilt

Als je daarin meer inzicht hebt, kun je waar je maar wilt op de yogamat stappen. Of dat nu ergens in een yogastudio is of lekker thuis. Dat maakt niet meer uit.

Wil je thuis in je eigen omgeving gewoon eens kennismaken met accessible (toegankelijke) yoga? Yoga die aangepast is aan het leven met chronische pijn, ziekte en vermoeidheid…

Meld je dan aan voor de Online Yogaschool Community. Een gratis community website waar je andere yoga beoefenaars kunt ontmoeten en direct gratis aan de slag kunt met yoga.

 


Laat me eens weten…
Heb jij het gevoel dat yoga bereikbaar of toegankelijk is voor jou?
Of wat heb jij nodig om dat gevoel wel te hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *