De Online Yogaschool
Online LIVE Yoga

Beoefen yoga waar en wanneer het jou uitkomt

Heb jij dat nou ook...

Vol goede moed start je met online yogalessen. Je opent het internet of YouTube en als je online yoga zoekt komen er oneindig veel lessen tevoorschijn. Maar dan ontdek je dat de meeste lessen:

 

  • Te zwaar zijn voor je... want allemaal op de yogamat en veel te uitdagende houdingen
  • Te hoog tempo... je krijgt gewoon geen tijd om op adem te komen
  • Engelstalig... soms dan best een uitdaging om alle instructies te snappen
  • Allemaal losse lessen... er zit geen duidelijke opbouw en verband tussen de lessen

 

Dat zorgt ervoor dat je vooral veel tijd kwijt bent met zoeken naar een fijne en passende les.
En al heel snel ontstaat het gevoel dat online yoga niks voor jou is.

Herkenbaar voor je? Het kan ook anders...

Online LIVE Yoga

Je eigen yogastudio aan huis

Leven met chronische pijn, ziekte en fysieke beperkingen is, ook voor mij, een flinke uitdaging. Naast het verliezen van je gezondheid, verdwijnen er vaak ook nog andere dingen uit je leven... maar vooral verlies je de verbinding met jezelf en je lichaam.

 
Activiteiten buiten de deur, zoals wekelijkse yogalessen, zijn vaak niet haalbaar. Toch is het fijn om samen met anderen iets te doen.

  • Worden er geen geschikte lessen gegeven worden in je directe omgeving?
  • Of mis je regelmatig lessen doordat je teveel klachten hebt?

Dan is online yogalessen volgen ideaal voor jou.

Yogalessen die bij jou passen

Er zijn geen voorwaarden om deel te kunnen nemen aan de yogalessen.

Kom zoals je bent. Of je nu veel of weinig ervaring hebt met yoga... wanneer jij wilt starten, kun je samen met mij en alle andere yogi's op je yogamatje stappen.

 

De Online Yogaschool LIVE is voor iedereen die zachte en toegankelijke lessen wil volgen.

 
Alle lessen zijn zowel op de yogamat als zittend op een stoel te volgen. Sommige lessen doen we gewoon lekker op de bank of je bed (couch yoga) als dat beter voor jou werkt.

 

Aangepaste, accessible, yoga
De Online Yogaschool zorgt ervoor dat je gewoon thuis
je eigen yogastudio kunt creëren.

Het abonnement biedt jou

✺ Je bespaart in energie & tijd

Lekker thuis in je eigen woonkamer volg je alle LIVE yogalessen...

Je hoeft er de deur niet voor uit.
Weer of geen weer, weinig of veel energie...

je kunt altijd de lessen volgen.
Met 1 druk op de knop ben je in de yogaschool.

✺ Onbeperkt toegang tot alle lessen

Volg alle lessen live of bekijk ze op de members-only website wanneer het jou uitkomt.

Zolang je abonnement loopt heb je toegang tot het besloten deel van de community website. Hier vind je opnames van alle LIVE lessen van De Online Yogaschool.

Inmiddels staan er ruim 60 yogalessen voor je klaar.

✺ Support van een ervaringsdeskundige yogadocent & andere deelnemers

Ondersteuning en feedback van een yogadocent is belangrijk. Na de live les kun je in de online lesomgeving vragen stellen en ervaringen delen via de chat.

Hierdoor leer je ook andere deelnemers kennen.
Dat geeft een gevoel van 'samen yoga beoefenen'.

Daarnaast is er een besloten groep op de community website waar je verder in gesprek kunt gaan met mij en alle andere deelnemers.

✺ Uniek & Betaalbaar abonnement

Online LIVE yogalessen volgen mét begeleiding van je yogadocent. Dit is nieuw in Nederland.

Er worden per maand 7 LIVE Yogalessen gegeven. Deze kun je allemaal live bijwonen of de opnames ervan bekijken op het besloten deel van de community-website.

Uniek en onbetaalbaar is de feedback die je van mij krijgt. Door het persoonlijke contact kunnen de lessen afgestemd worden op vragen van jou als deelnemer.

Je kunt instromen wanneer je wilt gedurende een maand. Je investering blijft hetzelfde omdat je onbeperkt toegang hebt tot alle opnames van de live-lessen.

 

Belangrijk!
Zorg dat je minimaal 24 uur voor de eerstvolgende Online LIVE Yogales aanmeldt,
als je deel wilt nemen aan deze live les. (zie lesrooster) Anders ontvang je niet op tijd jouw persoonlijke toegangslink.

 

Maand Abonnement

€ 25

voor de maand februari 2019

 

Kwartaal Abonnement

€ 65

voor de maanden februari, maart en april 2019

 

* Alleen wanneer je rechtstreeks via iDeal of Bancontact betaalt, heb je direct toegang tot De Online Yogaschool.
Voor overschrijven op een later tijdstip via de bank worden €7,50 administratiekosten in rekening gebracht. Je aanmelding moet dan namelijk handmatig verwerkt moet worden.

* Je hebt alleen toegang tot de lessen in de periode dat je ook een abonnement hebt.

* Door je aanmelding geef je mij toestemming om je e-mailadres en naam toe te voegen aan de digitale lesomgeving (webinar platform) zodat je de LIVE lessen kunt bijwonen. Je ontvangt voor iedere les een persoonlijke inlogcode.

Wil je eerst eens een proefles ervaren?
Je kunt een of meerdere losse les volgen,
zodat je kunt ervaren of deze vorm van yoga is wat jij zoekt.

(klik op de foto om een plekje te reserveren in een van de lessen op het lesrooster)

"Fijn om te doen. Elke les heeft andere focus: ontspanning in de avond of juist je lichaam voorbereiden op de dag. Hoe dan ook is 't een rust- en aandachtsmoment."

- Mieke - 


"Het zijn prettige lessen die goed voorbereid zijn. Verder vind ik het erg gezellig om te weten dat op dat moment de les live gegeven wordt en anderen ook meedoen. Ook vind ik het erg prettig deze lessen gewoon thuis te kunnen doen, dat je zelf niet in beeld bent, maar toch contact kunt hebben."

- Anne -

"Super fijn! Voordelen van online live lessen zijn dat je een soort van 'afspraak' hebt en dat werkt voor mij als een stok achter de deur. En er is voor en na de live lessen ook interactie mogelijk."

- Imke -

"Hele grote meerwaarde om live te zijn, dat geeft echt een 'samen gevoel' en is voor mij een grote stok achter de deur om dat moment vrij te plannen en echt de rust te zoeken (apparaten uit etc). Het voelt ook meer als een complete les dan bij een videoles."

- Anne-Marie -

"Ik had vooraf geen twijfels of ik zou starten met deze online lessen. Ik ken je al van live lessen in de yogastudio, van een van je online programma's en van de filmpjes op facebook. Allemaal heel toegankelijk, duidelijke uitleg en met een prettige sfeer."

- Mieke -

Veel gestelde vragen

Dat is geen enkel probleem. Iedere maand werken we vanuit een nieuw thema of met nieuwe oefeningen. Oefeningen worden gedurende een aantal weken herhaald. We oefenen variaties op houdingen zodat je de opties kunt kiezen die het beste voelen voor jou. We oefenen stap voor stap zoals je dat ook in een yogastudio zou doen. En omdat er van iedere live les een opname gemaakt wordt, kun je er zelf ook nog mee aan de slag. Oefening baart kunst.

Fijn om te weten... Jij kunt mij zien tijdens de lessen, maar ik jou niet. Er is alleen vanuit mijn kant een video- en audioverbinding.
Er is wel de mogelijkheid om via de chat met mij en de andere deelnemers te 'praten'. 

 


Wanneer je een ziekte, aandoening of fysieke beperkingen hebt zijn er altijd bewegingen die je niet kunt of mag maken.

Voordat je aan dit programma begint, is het zeker goed om dit te bespreken met je behandelend (huis)arts, specialist of (fysio)therapeut. Overleg wat wel en niet mag. Laat je goed adviseren of (zachte) yoga geschikt is voor jou. Luister naar zijn of haar adviezen. Bespreek ook tijdens het programma je ervaringen met haar of hem. Blijf niet rondlopen met vragen of onzekerheden. Zo kan je yogabeoefening een aanvulling zijn op je huidige behandeling.

De meeste mensen krijgen het advies om te blijven bewegen, en daarbij te luisteren naar de grenzen. Deze lessen worden zo gegeven dat er ruimte is om zelf te ervaren en ontdekken wat bij jou past. Zodat je leert bewegen vanuit je mogelijkheden en binnen jouw grenzen.

Ik wil nogmaals benadrukken dat de yogalessen geen vervanging zijn voor je huidige behandeling (en/of voorgeschreven medicatie). Yoga kan een mooie aanvulling zijn op je huidige behandeling(en) wanneer je de aan jou gegeven persoonlijk adviezen opvolgt.


Iedereen mag en kan deelnemen aan de lessen van De Online Yogaschool.

De yogalessen en (ontspannings)meditaties zijn geschikt voor iedereen die graag een zachte vorm van yoga wil beoefenen. Dit is niet gebonden aan een diagnose of leeftijd. Dus ook wanneer je geen of lichte chronische pijn of fysieke beperkingen hebt, ben je van harte welkom.

Neem contact met me op wanneer je denkt dat dit programma iets voor jou kan zijn, maar je toch nog vragen hebt. Naar aanleiding van jouw verhaal kan ik je op weg helpen.

Stuur een e-mail naar info@astridvanrens.nl. Ik kijk graag met je mee.


Het mooie van online lessen is dat je zelf kunt bepalen wanneer en waar je yoga wilt beoefenen. Ga je een week op vakantie? Je lessen zijn overal beschikbaar waar jij een goede/stabiele internetverbinding hebt.

 


Alle lessen worden opgenomen en daarna op de members-only website geplaatst. Zolang je abonnement loopt heb je toegang tot alle opgenomen lessen. Zelfs de lessen die gegeven zijn nog voordat je abonnement startte.

Dit geeft jou echt de tijd en ruimte om de lessen in jouw ritme en tempo te volgen. 

 

Belangrijk is dat je een stabiele internetverbinding hebt. Je kunt de lessen bekijken via je pc, laptop, tablet of smartphone. 

Na je aanmelding worden je e-mailadres en naamgegevens toegevoegd aan de online lesomgeving (een webinarplatform). Door je aan te melden geef je mij hiervoor toestemming.

Je ontvangt voor iedere les een e-mail met daarin een link naar de online omgeving waar de lessen te volgen zijn. Iedere les heeft een unieke en persoonlijke link die maar 1 keer te gebruiken is.

Daarnaast krijg je via persoonlijke inloggegevens toegang tot de members-only website van De Online Yogaschool. Daar kun je 24/7 inloggen en lessen terugkijken.

 


De meeste spullen die we in de lessen gebruiken zullen bij iedereen in huis aanwezig zijn.

Wanneer je start zorg dan in elk geval voor:

  • een stoel zonder armleuningen of krukje
  • kussens
  • twee (of meer) dekentjes
  • een plek waar je ontspannen kunt zitten of liggen: de bank, je bed of een yogamat.

Verder kun je als je wilt een yogamat, twee yogablokken, een bolster en/of een meditatiekussen aanschaffen. Dit is echter niet noodzakelijk. Ik laat je in de lessen voldoende alternatieven zien. Maar sommige mensen geven hier wel de voorkeur aan.

 

 

Iedere maand verschijnt er hier op de website en op de startpagina van de members-only website een nieuw lesrooster. Er zijn vaste dagen en tijden waarop de lessen gegeven worden. Maar soms wordt hiervan afgeweken i.v.m. bijscholing, ziekte of feestdagen.

Er zijn maandelijks 7 lessen.

Het vaste maandelijkse abonnementsgeld is een gemiddeld bedrag over het aantal weken per jaar waarin De Online Yogaschool daadwerkelijk geopend is. De jaarlijks geplande (school)vakantieweken waarin de studio dicht is, worden hierin dus niet meegerekend. Dit houdt in dat als de school gesloten is wegens vakantie dit vaste maandelijkse bedrag blijft gehandhaafd.

Vakanties en feestdagen:

Carnavalsvakantie:
Maandag 4 t/m vrijdag 8 maart 2019

Pasen
Maandag 22 april

Meivakantie
Maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei

 

© 2018 Astrid van Rens | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring | Disclaimer