yoga via een WEBINAR

Een webinar is een lezing, workshop, college of soortgelijke presentatie of vorm van kennisoverdracht die plaatsvindt via het internet.

Of zoals bij De Online Yogaschool een Online LIVE Yogales.

Een webinar is geschikt om een grote groep deelnemers tegelijk te bereiken. Zonder dat je het gevoel hebt dat je in een grote groep bent. Jij bent immers gewoon thuis, lekker in je eigen omgeving en omringt met rust.

Via een webinar kun je waar jij je ook op de wereld bevind deelnemen aan de yogales, zonder dat je je hoeft te verplaatsen. Geen reistijd, geen parkeerproblemen...

 

Zelf maak ik gebruik van een videocamera (of webcam) en microfoon. Jij als deelnemer ziet en hoort alleen mij en niet de andere deelnemers. Wel kun je met mij en de andere deelnemers 'praten' via de chat. Er is daardoor ruimte om je ervaringen te delen en vragen te stellen. Deze kan ik vervolgens live beantwoorden. Je hebt daardoor, net als bij een gewone yogales, direct contact met mij als yogadocent.

 

Hoe werkt een live webinar?

Bij een live webinar ontvang je via de e-mail van mij een uitnodiging om deel te nemen aan het webinar, de online live yogales. Op het afgesproken tijdstip logt iedereen in en geef ik live de yogales. Voor en na de les kun je dus vragen stellen die ik kan beantwoorden. Je blijft dus nooit met vragen zitten.

Je vragen kun je overigens openbaar of anoniem (privé chat) stellen.

De lessen worden gegeven binnen het webinarplatform WebinarGeek*.

 

Wat gebeurt er na de les?

Na de les zie je een evaluatieformuliertje waarop je nog dingen die je wilt delen over de les of je beoefening kunt plaatsen. Deze neem ik altijd mee in mijn voorbereiding voor een van de volgende lessen.

Na een uurtje of twee ontvang je nog een e-mail met daarin een nieuwe persoonlijke toegangslink. Hiermee kun je nog 48 uur de opname van de les terugkijken. Super handig dus als je de live les een keertje moet missen.

 

Heb je een Online LIVE Yoga lidmaatschap?
Dan kun je na 48 uur de gegeven les onbeperkt terug kijken op de community website.

Alle Online LIVE Yogalessen staan op de website. Je favoriete oefeningen en/of lessen kun je daardoor zo vaak herhalen als je wilt.

Enkele voordelen van yogales volgen via een webinar:

  • Lekker thuis yoga doen
  • Geen grote groep mensen om je heen
  • Geen reistijd
  • Op vakantie? Als er internet is kun je gewoon je lessen volgen. Het is online en daarom kun je overal op de wereld deelnemen aan je les.
  • Alle apparaten zijn geschikt: telefoon, tablet, laptop en pc

Wil je het eens ervaren?

Meld je dan nu aan voor een losse Online LIVE Yogales.

 

* De link naar WebinarGeek op deze pagina is een Affilliate link. Na meer dan honderd webinars ben ik nog altijd enorm enthousiast over WebinarGeek, hun product en de service die ze verlenen. Dat deel ik graag met iedereen die met webinars wil gaan werken. Meld je hier gratis aan voor een proefperiode van 14 dagen.

© 2019 Astrid van Rens